Cozi de homar aburite în bere

Cozi de homar aburite în bere
Cozile de homar aburite în bere necesită aproximativ 13 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 2 și costă $ 6.22 pe portie. O porție conține 100 calorii, 11g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Șampanie și cozi de homar cu aburi portocalii en Papillote, Cozi de homar fript pentru 2, și Cozi De Homar Fript.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, la foc mediu până la mare, aduceți berea la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Dacă cozile de homar sunt încă în coajă, împărțiți mai întâi coaja pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
3
Așezați un coș cu aburi deasupra cratiței. așezați cozile de homar dezghețate în coș și acoperiți. Reduceți căldura și fierbeți timp de 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homarul poate fi asociat cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care îl puteți încerca este Brocard Sainte Claire Chablis Vieilles Vignes. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Brocard Sainte Claire Chablis Vieilles Vignes
Brocard Sainte Claire Chablis Vieilles Vignes
Un vin elegant și echilibrat, cu note de arome de lămâie și salcâm. Gustul este proaspăt și apetisant note revelatoare deaniseed.
DificultateUșor
Gata În13 m.
Porții2
Scor De Sănătate4
Revista