Cozi de homar aburite în bere
Cozile de homar aburite în bere necesită aproximativ 13 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 2 și costă $ 6.22 pe portie. O porție conține 100 calorii, 11g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Șampanie și cozi de homar cu aburi portocalii en Papillote, Cozi de homar fript pentru 2, și Cozi De Homar Fript.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, la foc mediu până la mare, aduceți berea la fierbere.
Dacă cozile de homar sunt încă în coajă, împărțiți mai întâi coaja pe lungime.
Așezați un coș cu aburi deasupra cratiței. așezați cozile de homar dezghețate în coș și acoperiți. Reduceți căldura și fierbeți timp de 8 minute.