Covrig Baghete

Covrig Baghete
Baghete covrig ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 20 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 109 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de acoperire cu bomboane de vanilie, bomboane de mentă, covrigi de băț și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Covrig Baghete, Ușor Rainbow Covrig Baghete, și Covrig Baghete Magice-Halloween / Ziua De Nastere Fun.

Instrucțiuni

1
Topiți acoperirea cu bomboane într-o cană de măsurare cu 2 căni cu microunde la putere mare (100%) de la unu la 2 minute, amestecând la fiecare 30 de secunde, până la netezire. Scufundați fiecare covrig în acoperire cu bomboane pentru a acoperi jumătate din covrig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Margerine Sau Unt2 Linguri Margerine Sau Unt
Tăiat în Bucăți De 3/8-inchTăiat în Bucăți De 3/8-inch
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
2
Se presară cu bomboane zdrobite. Stați fiecare covrig, acoperit cu fața în sus, într-un pahar până când acoperirea cu bomboane se întărește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Margerine Sau Unt2 Linguri Margerine Sau Unt
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Tăiat în Bucăți De 3/8-inchTăiat în Bucăți De 3/8-inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista