Cotlete De Porc Parmigiana
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați Cotletele de porc Parmigianan. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 20 de porții cu 153 calorii, 21g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână filet de porc, mozzarella, sos marinara și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 43 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Parmigiana De Porc, Cotlet De Porc Parmigiana, și Cotlet De Porc Parmigiana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați suportul în centrul cuptorului; preîncălziți la 42
Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie.
Așezați un suport de sârmă deasupra și suportul de ceață cu spray de gătit.
Puneți făina într-un castron puțin adânc.
Așezați ouăle într-un castron separat și bateți ușor.
Combinați panko și parmezan într-un al treilea castron puțin adânc.
Tăiați filetul în 8 bucăți și lăsați fiecare la o grosime de 1/4 inci între 2 foi de folie de plastic sau pergament.
Presărați cotletele cu sare, dragă în făină, înmuiați în ou și înveliți în amestec panko.
Așezați cotletele pe raft și coaceți până când sunt fierte și abia încep să devină aurii în jurul marginilor, 15 până la 20 de minute.
Scoateți foaia de copt din cuptor și puneți cuptorul la fiert.
Răspândiți 1 Lingură. sosul marinara pe fiecare cotlet și se presară cu mozzarella. Reveniți la cuptor și fierbeți, urmărind cu atenție, până când brânza este bubbling și aurie, 2 până la 3 minute.