Cafea Irlandeză Cu Topping Cremos

Cafea Irlandeză Cu Topping Cremos
Cafeaua irlandeză cu Topping cremos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de băuturi. Această rețetă face 8 porții cu 121 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, lapte degresat evaporat, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, care nu este atât de super. Rețete similare sunt Cafea Irlandeză Cremoasă, Martini De Cafea Irlandeză Cremoasă, și Tort 'Irish Coffee' cu whisky irlandez.

Instrucțiuni

1
Se toarnă 1/2 cană de lapte într-o cratiță mică; se aduce la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Așezați amidonul de porumb într-un castron mic; adăugați treptat apă, amestecând cu un tel de sârmă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se adaugă la laptele care fierbe; se aduce la fierbere, amestecând continuu. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
4
Combinați amestecul de amidon de porumb, restul de 1 cană de lapte și vanilie într-un castron mare; congelați amestecul 1 oră sau până când se formează un strat de gheață gros de 1/8 inch la suprafață. Bateți amestecul la viteza mare a unui mixer electric 5 minute; adăugați treptat zahăr pudră cernut, bătând până se formează vârfuri moi. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
VanilieVanilie
LapteLapte
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Combinați cafeaua, whisky-ul și zahărul; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
WhiskyWhisky
CafeaCafea
ZahărZahăr
6
Se toarnă în cani; lingura topping pe cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
7
Serviți imediat. Acoperiți și păstrați toppingul rămas la frigider.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista