Alesyasky

Alesyasky
Spanakopita ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 30 de porții cu 65 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, phyllo, feta și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 123 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 40%. Rețete similare sunt Alesyasky, Alesyasky, și Spanakopita Pot pie.

Instrucțiuni

1
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, apoi gătiți spanacul, amestecând, până se ofilesc și se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se ia de pe foc și se răcește, aproximativ 10 minute. Strângeți pumni de spanac pentru a îndepărta cât mai mult lichid posibil, apoi tocați grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
3
Se transferă într-un castron și se amestecă feta, nucșoară, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
Brânză FetaBrânză Feta
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Topiți restul de 1 băț de unt într-o cratiță mică, apoi răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Acoperiți stiva phyllo cu 2 foi suprapuse de folie de plastic și apoi un prosop de bucătărie umezit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Folie De PlasticFolie De Plastic
7
Luați 1 foaie phyllo din stivă și aranjați pe o suprafață de lucru cu o latură lungă cea mai apropiată de dvs. (păstrând foile rămase acoperite) și periați cu puțin unt. Se acoperă cu o altă foaie phyllo și se unge cu mai mult unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
8
Tăiați filo-ul cu unt transversal în benzi de 6 (aproximativ 12 pe 2 3/4 inci).
9
Puneți o linguriță de umplutură lângă 1 colț al unei benzi la capătul cel mai apropiat de dvs., apoi pliați colțul filoului pentru a închide umplutura și a forma un triunghi. Continuați să pliați banda (ca un steag), menținând forma triunghiului. Puneți triunghiul, cusătura în jos, pe o foaie mare de copt și periați blatul cu unt. Faceți mai multe triunghiuri în același mod, folosind tot phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Coaceți triunghiurile în mijlocul cuptorului până se rumenesc, 20 până la 25 de minute, apoi transferați într-un suport pentru a se răci ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Triunghiurile de patiserie pot fi formate, dar nu coapte, cu 3 zile înainte. Aranjați în 1 strat în pungi de plastic sigilate grele, apoi înghețați.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Coaceți produse de patiserie congelate (nu dezghețați) în același mod ca mai sus.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții30
Scor De Sănătate3
Revista