Cotlet de porc umplut cu afine-caise cu Broccolini
Cotlet de porc umplute cu afine-caise cu Broccolini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 462 calorii. Pentru $ 2.89 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de coajă de lămâie, melasă, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până bourbon ai putea urma acest curs principal cu Ciocolata Bourbon Pecan Pie Cupcakes cu unt Pecan glazura ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Lămâie și Prosciutto-friptură de porc umplute cu Broccolini, Bacon Înfășurat Cotlet De Porc Umplute, și Cotlet De Porc-Rețetă De Pâine Prăjită Franceză Umplută.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Puneți primele 4 ingrediente și 1/4 linguriță fiecare sare și piper într-un robot de bucătărie; procesați până se toacă fin.
Adăugați 1 linguriță de melasă și pulsați până când sunt combinate.
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune a fiecărui cotlet de porc pentru a forma un buzunar. Umpleți uniform cu amestec de afine.
Presărați cotletul de porc cu sare și piper.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare. Sear cotlet de porc 2 minute pe fiecare parte. Aruncați broccolini în restul de 1 lingură de ulei; presărați sare și piper.
Așezați broccolini în jurul cărnii de porc în tigaie.
Coaceți 9 minute sau până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă porție de carne de porc înregistrează 15
Transferați carnea de porc și broccolini pe o farfurie de servire; acoperiți și păstrați cald.
Adăugați stoc, bourbon și restul de 1 linguriță melasă în tigaie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, și se fierbe 2 minute sau până la redus la jumătate, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Se amestecă crema; gatiti 3 minute sau pana se ingroasa usor.
Serviți sosul peste Cotletele de porc.
Garnisiți broccolini, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general.
Palatul este intens, rotund și moale, cu arome de pepene galben și fructe tropicale.
The palate is intense, round and soft, with aromas of melon and tropical fruit.