Se topește crabul cu față deschisă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Crab Topit cu față deschisă. O porție conține 414 calorii, 19 g de proteine și 25 g de grăsimi. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă 1,86 USD per porție. Un amestec de carne de crab, piper, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 43%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Topituri de curcan cu față deschisă, Topituri de curcan cu față deschisă și Topituri de curcan cu față deschisă.
Instrucțiuni
Prăjiți brioșele englezești la 4-6 inchi de la căldură timp de 2-3 minute sau până când se rumenesc.
Într-un castron mare, combinați maioneza, sucul de lămâie, ardeiul și tarhonul; se amestecă crabul.
Se întinde peste fiecare jumătate de brioșă; se presară cu brânză cheddar. Se fierb timp de 2-3 minute sau până când brânza se topește.
Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio
Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru Crab. Crabul răcit are un gust grozav cu pinot grigio. Crabul cald (mai ales cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay unt sau un Riesling crocant cu fructe. Chardonnay-ul Elsa Bianchi cu un rating de 4,8 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 8 dolari pe sticlă.
Elsa Bianchi Chardonnay
Există arome luminoase, de intensitate medie, de lămâie cu miere, piersici și fructe tropicale, făcând acest vin imediat atractiv. O intrare moale și crocanta plăcută combină plăcerea atât ca aperitiv, cât și acompaniamentul perfect pentru mâncăruri mai ușoare.