Cotlet de porc prăjit la tigaie cu afine și Bietă roșie Elvețiană

Cotletele de porc prăjite la tigaie cu afine și Bietă roșie elvețiană sunt un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 217 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână șalotă, afine, bietă elvețiană și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlet de porc la grătar cu hamsii și Bietă Elvețiană, Carne de porc în trei moduri: cotlet de porc sărat, cârnați de fenicul-Fontina și brânză elvețiană cu slănină și fenicul peste prăjituri cu mămăligă, și Dovlecei Spaghetti cu Bietă Elvețiană, afine uscate și vinetă Dijon.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Gatiti ceapa si usturoiul in unt intr-o tigaie grea de 12 inci, rezistenta la cuptor, la foc moderat, amestecand, pana devin aurii, aproximativ 5 minute.
Adăugați tulpini de smog și coaste centrale și gătiți, acoperite, amestecând ocazional, până când sunt crocante, 3 până la 4 minute.
Adăugați frunze și gătiți, neacoperite, amestecând ocazional, până se înmoaie, 6 până la 7 minute. Condimentați cu sare și piper, apoi transferați mătgul într-o cratiță grea și ștergeți tigaia.
Cotletele se usucă și se condimentează cu sare și piper.
Încălziți uleiul în tigaie la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi cotletele rumenite, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți până când un termometru cu citire instantanee introdus orizontal de 2 inci în carne înregistrează 155 F, 7 până la 9 minute.
Transferați cotletele cu clești într-un platou, lăsând grăsimea în tigaie și acoperiți cotletele lejer cu folie pentru a se menține cald.
Saut eșalotă în grăsime rămasă în tigaie la foc moderat, amestecând, până devine aurie, aproximativ 5 minute.
Adăugați vin și deglazați fierbând la foc mare, răzuind bucăți maro, până când se reduce la jumătate.
Adăugați afine și bulion și fierbeți, amestecând ocazional, până când merisoarele încep să izbucnească, aproximativ 2 minute. Se amestecă zahărul brun și cimbru și se fierbe, amestecând, până când boabele se prăbușesc, aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă untul până se încorporează, apoi se condimentează cu sare și piper.
În timp ce sosul se gătește, reîncălziți smogul la foc moderat, amestecând. Împărțiți între 4 farfurii și acoperiți cu cotlete, apoi puneți sosul peste lingură.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.