Cotlet De Porc Paprikash

Cotlet De Porc Paprikash
Cotlet de porc Paprikash ar putea fi doar Est-Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 426 calorii, 30g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați supa de roșii condensată campbell ' s, boia de ardei, Cotletele de porc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Paprikash De Porc, Friptură De Porc Paprikash, și Filet De Porc Paprikash pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați carnea de porc și gătiți până se rumenesc bine pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
3
Scoateți carnea de porc din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Reduceți căldura la mediu. Amestecați ceapa și boiaua în tigaie și gătiți până când ceapa este fragedă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se amestecă supa, apa, piperul negru și smântâna în tigaie și se încălzește la fierbere. Întoarceți carnea de porc în tigaie. Reduceți căldura la minim. Gatiti pana cand carnea de porc este fiarta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
SmântânăSmântână
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Serviți carnea de porc și sosul cu tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista