Coroane De Crăciun
Coroanele de Crăciun ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 157 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bucăți de copt m&m, unt, colorant alimentar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 19%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Coroane De Crăciun, Coroane De Crăciun, și Coroane De Crăciun.
Instrucțiuni
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați marshmallows și unt. Cuptor cu microunde, neacoperit, la mare timp de 45 de secunde sau până când untul este topit și marshmallows sunt umflate.
Adăugați colorant alimentar și amestecați bine. Se amestecă fulgii de porumb.
Forma în 3-in. coroane de flori pe o foaie de copt căptușită cu hârtie cerată. Apăsați imediat M&M în trei grupuri de trei pentru fructe de pădure.
Lăsați să stea până se fixează.
Vin recomandat: Riesling, Dornfelder
Riesling și Dornfelder sunt alegeri excelente pentru germană. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dr.Thanisch Bernkasteler Badstube Kabinett Riesling. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Dr. Thanisch Bernkasteler Badstube Cabinett Riesling
Vinul prezintă un buchet pronunțat de fructe roșii și galbene foarte coapte, cu note exotice și ușor picante, cu aciditate bine integrată. Mineralitatea slatey atât de tipică pentru Mosel adaugă o complexitate suplimentară.