Coroane De Crăciun

Coroane De Crăciun
Coroanele de Crăciun ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 157 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bucăți de copt m&m, unt, colorant alimentar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 19%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Coroane De Crăciun, Coroane De Crăciun, și Coroane De Crăciun.

Instrucțiuni

1
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați marshmallows și unt. Cuptor cu microunde, neacoperit, la mare timp de 45 de secunde sau până când untul este topit și marshmallows sunt umflate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați colorant alimentar și amestecați bine. Se amestecă fulgii de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
3
Forma în 3-in. coroane de flori pe o foaie de copt căptușită cu hârtie cerată. Apăsați imediat M&M în trei grupuri de trei pentru fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
2 Stropi în Formă De Inimă2 Stropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Lăsați să stea până se fixează.

Vin recomandat: Riesling, Dornfelder

Riesling și Dornfelder sunt alegeri excelente pentru germană. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dr.Thanisch Bernkasteler Badstube Kabinett Riesling. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Dr. Thanisch Bernkasteler Badstube Cabinett Riesling
Dr. Thanisch Bernkasteler Badstube Cabinett Riesling
Vinul prezintă un buchet pronunțat de fructe roșii și galbene foarte coapte, cu note exotice și ușor picante, cu aciditate bine integrată. Mineralitatea slatey atât de tipică pentru Mosel adaugă o complexitate suplimentară.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista