Conserve de afine

Conserve de afine
Dacă aveți aproximativ 35 de minute de petrecut în bucătărie, conservele de afine ar putea fi o rețetă remarcabilă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan de încercat. Pentru 28 de cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest condiment are 90 de calorii, 0 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 24. Această rețetă de la Taste of Home necesită cuișoare măcinate, zahăr, ienibahar măcinat și scorțișoară măcinată. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Cu un scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt conservele de afine, conservele de afine și conservele de busuioc de afine.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați toate ingredientele. Se aduce la fierbere; gătiți timp de 15-18 minute sau până se îngroașă, amestecând des.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (2,1 Uncii) Gătiți și Serviți Amestecul De Budincă De Vanilie Fără Zahăr1 Pachet (2,1 Uncii) Gătiți și Serviți Amestecul De Budincă De Vanilie Fără Zahăr
2
Se ia de pe foc; îndepărtați spuma. Pune amestecul fierbinte în borcane fierbinți sterilizate de jumătate de litru, lăsând 1/4 inch. spațiu de cap.
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
3
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți jantele și reglați capacele. Procesați timp de 5 minute într-o cutie cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gătiți și Serviți Amestecul De Budincă De VanilieGătiți și Serviți Amestecul De Budincă De Vanilie
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista