Confetti Orez Brun

Confetti Orez Brun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul brun Confetti. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 90 de calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 27 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână broccoli, sare, margarină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Confetti Orez Brun, Cookie-uri Confetti cu unt brun pentru "blogul meu aversar", și Risotto de șofran de orez brun (și de ce orezul brun este mai bun decât orezul alb).

Instrucțiuni

1
Topiți margarina într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu. Gatiti orezul, ciupercile si ceapa in margarina aproximativ 3 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda. Se amestecă apă, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional; reduceți căldura.
3
Acoperiți și fierbeți aproximativ 50 de minute sau până când orezul este fraged; scurgeți dacă este necesar. Se amestecă legumele și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4
Se încălzește descoperit, amestecând ocazional, până când este fierbinte.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista