Confetti Orez Brun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul brun Confetti. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 90 de calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 27 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână broccoli, sare, margarină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Confetti Orez Brun, Cookie-uri Confetti cu unt brun pentru "blogul meu aversar", și Risotto de șofran de orez brun (și de ce orezul brun este mai bun decât orezul alb).
Instrucțiuni
Topiți margarina într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu. Gatiti orezul, ciupercile si ceapa in margarina aproximativ 3 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda. Se amestecă apă, sare și piper.
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional; reduceți căldura.
Acoperiți și fierbeți aproximativ 50 de minute sau până când orezul este fraged; scurgeți dacă este necesar. Se amestecă legumele și sucul de lămâie.
Se încălzește descoperit, amestecând ocazional, până când este fierbinte.