Coaste scurte de vită în Chipotle și sos de Chili verde

Coaste scurte de vită în Chipotle și sos de Chili verde
Carne de vită coaste scurte în Chipotle și sos de Chili verde ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 138 calorii. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ardei iute chipotle, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Încercați Coaste scurte de vită în Chipotle și sos de Chili verde, Chili picant W coaste scurte de vită dezosată, și Coaste scurte de vită BBQ cu salsa de mere verzi și cartofi prăjiți pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Merlotul regizorului. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate15
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista