Coaste dulci și acre cu salsa de rodie

Coaste dulci și acre cu salsa de rodie
Coaste dulci și acre cu salsa de rodie ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 1045 calorii, 69G de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $6.47 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 4 ore și 10 minute. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. 166 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați căzi semințe de rodie, suc de rodie din carton și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 92%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Crockpot coaste scurte de rodie dulce și acrișoare cu mămăligă cremoasă, Coaste dulci și acre, și Coaste dulci-acrișoare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
2
Montați bine coastele într-o formă de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
3
Se toarnă peste sucul de rodie și suficientă apă (dacă este necesar) pentru a acoperi coastele, apoi se acoperă bine cu folie. Prăjiți 2-3 ore, întorcându-vă la jumătatea drumului, până când coastele sunt cu adevărat fragede, dar nu se destramă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RodieSuc De Rodie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Puneți toate ingredientele sosului într-o cratiță mică. Se încălzește ușor, apoi se bulează aproximativ 2 minute, amestecând. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Când coastele sunt gata, îndepărtați lichidul și acoperiți-l cu sosul lipicios. Acoperiți și marinați la frigider cel puțin 1 oră, sau mai bine până la 24 de ore. Poate fi înghețat în această etapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
6
Pentru a face salsa, amestecați toate ingredientele și răciți până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
7
Cu aproximativ 30 de minute înainte de coacere, scoateți coastele din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
8
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
9
Coaceți timp de 20-30 de minute, întorcându-vă ocazional și ungând des cu sosul, până când este lipicios, fierbinte și crocant la exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire
10
Serviți cu salsa și pâine plată sau orez, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este vin de Sandwich Pinot Noir al lui Jimmy John. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir a fost produs și îmbuteliat de vinăria Folk Machine și de vinificatorul Kenny likitprakong.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista