Clafoutis de pere cu chipsuri Phyllo, sos de cidru și Sorbet de gutui
Clafoutis de pere cu chipsuri Phyllo, sos de cidru și Sorbet de gutui ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 471 calorii, 8g de proteine, și 26g de grăsime. Dacă aveți zahăr, zahăr plus suplimentar, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Clafoutis de pere cu chipsuri Phyllo, sos de cidru și Sorbet de gutui, Sorbet de pere cu sos de zmeură, și Mini chipsuri de nucă de pere cu sos de caramel de portocale de sânge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aranjați 1 foaie de filo pe o suprafață de lucru (păstrați foile rămase acoperite), apoi periați cu puțin unt și presărați cu 1 lingură de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
2
Tăiați foaia în jumătate transversal pentru a forma 2 dreptunghiuri și mototoliți fiecare într-o rundă de formă liberă cu vârf, de aproximativ 4 inci în diametru.
3
Transferați pe o foaie de copt cu o spatulă metalică și formați încă 4 chipsuri în același mod cu restul de filo, unt și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Chips
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Lăsați să se usuce, neacoperit, la temperatura camerei cel puțin 8 ore.
5
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 500 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Coaceți chipsurile până devin aurii, 2 până la 4 minute (urmăriți cu atenție, deoarece ard ușor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Transferați cu spatula într-un suport pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
Bateți gălbenușurile și 2 linguri de zahăr într-un castron metalic. Cerneti faina si amidonul de porumb in bol si bateti pana se combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Răzuiți semințele din boabele de vanilie cu un cuțit ascuțit într-o cratiță mică și grea, rezervând păstăi pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Cuțit
3
Adăugați laptele și restul de 2 linguri de zahăr și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Lapte
4
Adăugați lapte fierbinte în amestecul de ouă într-un flux, șoptind și transferați în cratiță. Se fierbe la foc mic, amestecând, 3 minute, apoi se scoate tigaia de pe foc și se amestecă în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
Tigaie
5
Forțați crema de patiserie printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron și răciți, suprafața acoperită cu hârtie de ceară, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Sita
Bol
1
Bateți împreună untul, zahărul, făinurile și sarea într-un castron cu un mixer electric la viteză medie până la palid și pufos, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Adăugați oul și bateți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Cojiți perele, apoi sfertul pe lungime și miezul. Topiți untul într-o tigaie grea rezistentă la cuptor de 12 inci, la foc moderat, până când spuma dispare, apoi sotati perele de la pere, întorcându-se ocazional, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Presărați zahăr peste pere și gătiți, întorcându-se ocazional, până când zahărul se topește și perele încep să devină aurii palide, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Zahăr
4
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți perele până când sunt foarte fragede, 5 până la 7 minute, apoi răciți la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
1
Creșteți temperatura cuptorului la 350 de ramekini de unt de la 350 de metri pătrați și acoperiți cu zahăr, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Cuptor
2
Bateti crema de patiserie in crema de migdale pana se combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Migdale
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Întindeți 1/4 cană cremă uniform în partea de jos a 1 ramekin și deasupra cu 2 bucăți de pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cremă
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Întindeți încă 1/4 cană de cremă peste pere și acoperiți cu încă 2 bucăți de pere. Repetați în restul de 5 ramekins. Aranjați ramekins pe o foaie de copt și coaceți clafoutis până când sunt umflate și aurii, 30 până la 35 de minute. Se răcește în ramekins pe un raft de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cremă
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Puneți 1 clafoutis (în ramekin) pe fiecare dintre cele 6 farfurii mari și acoperiți fiecare cu un phyllo crisp.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Serviți sos de cidru și sorbet de gutui pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gutui
Sorbet
Sos
1
* Chipsurile se pot usca până la 24 de ore înainte de coacere.* Chipsurile pot fi coapte cu 6 ore înainte și păstrate, neacoperite, la temperatura camerei.* Crema de patiserie și crema de migdale pot fi preparate cu 1 zi înainte și răcite separat, acoperite. Aduceți la temperatura camerei înainte de a combina.* Clafoutis poate fi asamblat cu 8 ore înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de coacere.