Linguine cu creveți piperați
Linguina cu creveți piperați este o fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 345 calorii, 36g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $3.56 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați creveți, unt, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma quinoa, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Quinoa ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Linguine cu creveți piperați, Linguine cu creveți piperați, și Linguine de creveți într-un sos de roșii și Feta (alias creveți Saganaki Linguine) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați creveții, 1/2 linguriță de sare și piper, aruncând pentru a acoperi creveții.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați creveți; saut 4 minute sau până când creveții sunt gata.
Combinați coaja și sucul într-o cratiță mică la foc mediu; adăugați 2 lingurițe de cimbru. Se aduce la fierbere; se adaugă unt, amestecând continuu cu un tel până se topește untul. Aduceți 6 litri de apă la fierbere; se amestecă 1 lingură de sare.
Adăugați paste; gatiti 10 minute sau pana al dente.
Scurgeți, rezervând 2 linguri de apă pentru paste.
Adăugați creveți, amestec de unt, apă rezervată pentru paste și 1/2 linguriță de sare rămasă în paste, aruncând pentru a acoperi.
Se presară cu restul de 1 linguriță de cimbru.