Cizmarul de mure al mamei

Cizmarul de mure al mamei
Mama lui Blackberry Cobbler ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 284 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Funcționează bine ca un desert sudic. Mergeți la magazin și ridicați făină, unt, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Allrecetes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Se amestecă și se potrivesc Mama: Cherry Berry Cobbler, Se amestecă și se potrivesc Mama: Cherry Berry Cobbler, și Mure Brie Pizza & Mama Francesca Parmezan.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Turnați untul topit în fundul unei tigaie pătrate de 8x8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se amestecă zahărul, făina cu creștere automată și laptele împreună până se umezesc și se toarnă amestecul peste unt. Nu se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină în Creștere De SineFăină în Creștere De Sine
UntUnt
ZahărZahăr
LapteLapte
4
Întindeți murele uniform peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blatul se rumeneste și cizmarul clocotește, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin Spumant, Port, Riesling, Moscato Dasti, Zinfandel

Cobbler funcționează foarte bine cu Sherry cremă, vin spumant și Port. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista