Cizmarul de mure al bunicii

Cizmarul de mure al bunicii
Cizmarul de mure al bunicii necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru 75 de cenți pe porție, primești un desert care servește 15. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 286 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână apă, amidon de porumb, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 30%. Cizmarul de piersici și mure al bunicii, Plăcinta cu mure a bunicii, și Tortul de mure al bunicii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți 1 1/2 căni de zahăr, amidon de porumb și un vârf de sare împreună într-un castron mic; da deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Într-un castron separat, bateți făina cu 1 1/2 căni de zahăr, praf de copt și un alt vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se amestecă untul înmuiat până când amestecul seamănă cu făina de porumb, apoi se amestecă laptele până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
UntUnt
LapteLapte
5
Întindeți murele într-un vas de copt de 9x13 inci și lingurați aluatul uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Se presară cu amestecul de amidon de porumb, apoi se toarnă apa clocotită deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când amestecul este bulbuc, iar toppingul este maro auriu, 40 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin Spumant, Port, Riesling, Moscato Dasti, Zinfandel

Crema Sherry, vinul spumant și portul sunt alegeri excelente pentru Cizmar. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții15
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista