Ciuperci Umplute Cu Cârnați
Ciupercile umplute cu cârnați necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.11 pe portie, veți obține o farfurie care servește 8. O porție conține 361 calorii, 11g de proteine, și 32g de grăsime. Un amestec de vin marsala, firimituri panko, cârnați și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ciuperci umplute cu cârnați, Ciuperci Umplute Cu Cârnați, și Ciuperci Umplute Cu Cârnați.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Scoateți tulpinile din ciuperci și tocați-le fin. Pune deoparte.
Așezați capacele de ciuperci într-un castron puțin adânc și aruncați cu 3 linguri de ulei de măsline și Marsala. Pune deoparte.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați cârnații, sfărâmându-l cu spatele unei linguri de lemn. Gătiti cârnații timp de 8 până la 10 minute, amestecând frecvent, până se rumenesc complet.
Adăugați tulpinile de ciuperci tocate și gătiți încă 3 minute. Se amestecă ceapa și usturoiul și se fierbe încă 2 până la 3 minute, amestecând ocazional.
Adăugați firimiturile panko, amestecând pentru a combina uniform cu toate celelalte ingrediente. În cele din urmă, rotiți în mascarpone și continuați să gătiți până când mascarpone s-a topit și a făcut amestecul de cârnați cremos. De pe foc, amestecați parmezanul, pătrunjelul și condimentați cu sare și piper, după gust, răciți ușor.
Umpleți fiecare ciupercă generos cu amestecul de cârnați. Aranjați ciupercile într-un vas de copt suficient de mare pentru a ține toate ciupercile într-un singur strat confortabil.
Coaceți până la umplutură timp de 50 de minute, până când umplutura este rumenită și crustă.