Reteta caramel-Mocha-prajiturele sare de mare ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă servește 24 și costă 1,88 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 762 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin. Un amestec de cacao, boabe de espresso bomboane, făină de grâu moale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes cu vanilie cu glazură de sare de mare Caramel, Cupcakes Mocha Cu Caramel Sărat, și Cupcakes Cu Înghețată Caramel Mochan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați cacao și 2 căni de apă clocotită într-un castron mare rezistent la căldură, amestecând până se omogenizează și se omogenizează; se răcește complet. Bateți untul cu un mixer până devine cremos; adăugați treptat zahărul, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Pudră De Cacao
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
3
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
4
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente; adăugați la amestecul de unt alternativ cu amestecul de cacao, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până când se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă extractul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Ciocolată
Unt
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Așezați căni de copt din hârtie în 2 (12 cani) Tigăi pentru brioșe și acoperiți cu spray de gătit; bateți lingura în cupe, umplând două treimi pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
6
Coaceți timp de 12 până la 15 minute. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Pentru a pregăti glazura, bateți primele 4 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric până la crem. Adăugați treptat zahăr pudră alternativ cu smântână, bătând la viteză mică până se omogenizează după fiecare adăugare. Bateți la viteză mare 2 minute sau până la crem. Face aproximativ 5 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Glazura
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
8
Pentru a pregăti burnița, gătiți untul și zahărul într-un 2-qt. cratiță de metal greu la foc mare, amestecând ocazional, până când amestecul este de culoare caramel, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Se ia de pe foc și se adaugă încet smântână, amestecând continuu până se omogenizează. Reveniți la căldură și aduceți la fierbere; gatiti 1-2 minute, amestecand ocazional. Mișto. Face aproximativ 1 1/2 cani.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
10
Înghețați fiecare cupcake cu glazură de Mocha folosind vârful metalic nr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
șnur De Pantofi Lemn Dulce
Mocha
11
Stropiți fiecare cupcake cu Caramel
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
șnur De Pantofi Lemn Dulce
12
Stropiți; acoperiți fiecare cu aproximativ 1/8 linguriță. sare de mare și 1 fasole espesso.