Ciocolata Fleac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete scoțiene, așa că încercați ciocolata. O porție conține 324 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Această rețetă de la Foodnetwork are 10 fani. Mergeți la magazin și ridicați crengute de mentă, făină de auto-creștere, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Ciocolată Fleac Pentru Doi, Ciocolata Fleac, și Ciocolata Fleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Ungeți și făinați o tigaie de 13 pe 9 pe 2 inci. Într-un castron, bateți ouăle și untul împreună; adăugați zahărul brun, apoi adăugați treptat făina și amestecați bine. Se amestecă vanilia.
Întindeți aluatul în tigaia pregătită și coaceți timp de 25 până la 30 de minute. Se răcește și se taie în pătrate.
Pregătiți budinca conform instrucțiunilor pachetului.
Se lasă să se răcească ușor. Zdrobiți blondies în bucăți, puneți-le înapoi în vasul de sticlă și presărați cu sherry. Puneți budinca peste blondies. Bateți smântâna cu zahărul doar până se formează vârfuri rigide. Puneți frișca pe fleacul complet răcit. La frigider până la servire.
Adăugați mentă la garnitură.