Chutney de dovlecei și roșii
Chutney de dovlecei și roșii ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 2. O porție conține 1759 calorii, 21g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $ 8.53 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 209 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ceapă, sultana, condimente și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează cel mai bine ca un condiment, și se face în aproximativ 3 ore și 5 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fritters de sparanghel și dovlecei cu chutney de roșii proaspete și ghimbir, Tocană de roșii și dovlecei, și Dovlecel & tomate linguine.
Instrucțiuni
Puneți oțetul, 300 ml apă, zahărul și condimentele într-o tigaie foarte mare.
Se încălzește, amestecând, până se dizolvă zahărul, apoi se adaugă restul ingredientelor cu o lingură de sare.
Aduceți înapoi la foc mic, apoi fierbeți neacoperit timp de 2 1/2 ore până când se întunecă, gros și asemănător chutney-ului.
Pentru a steriliza borcanele, spălați bine în apă foarte fierbinte cu săpun. Clătiți în apă foarte fierbinte, apoi puneți pe o foaie de copt într-un cuptor 140C/ventilator 120C/gaz 1 până se usucă complet.
Se toarnă chutney-ul în borcanele sterilizate încă fierbinți, se sigilează și se lasă într-un loc răcoros și întunecat timp de cel puțin 3 săptămâni înainte de deschidere.