Chutney de afine cu portocale

Chutney de afine cu portocale
Ai nevoie de un condiment fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetarian și vegan? Chutney de afine cu portocale ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine, 0 g de grăsimi și un total de 123 de calorii. Această rețetă servește 10 și costă 52 de cenți per porție. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și luați scorțișoară măcinată, merișoare, cuișoare măcinate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 20%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ingredienta secretă (afine): Chutney de afine cu portocale și ghimbir cristalizat, Chutney de afine și portocale și Chutney de afine și portocale confiate.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați primele opt ingrediente. Gătiți la foc mediu timp de 10 minute sau doar până când merisoarele încep să pătrundă. Se amestecă mărul. Gatiti 8-10 minute mai mult sau pana cand se ingroasa si toate fructele de padure au izbucnit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Suc De Lămâie, împărțit1/4 Cană Suc De Lămâie, împărțit
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Portocale, Decojite și TocatePortocale, Decojite și Tocate
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Maioneza Sau Smantana MexicanaMaioneza Sau Smantana Mexicana
2
Serviți cald sau rece. A se păstra la frigider.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista