Chipsuri de cartofi parmezan și usturoi
Parmezanul și chipsurile de cartofi de usturoi durează în jur 23 minute de la început până la sfârșit. Pentru 25 de cenți pe porție, primești o garnitură care servește 8. O porție conține 94 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită frunze de pătrunjel, cartofi roșii, ulei de arahide și parmezan. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 48%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Chipsuri De Cartofi Dulci La Cuptor Cu Usturoi Parmezan, Chipsuri De Cartofi Dulci La Cuptor Cu Usturoi Parmezan, și Chipsuri De Usturoi Parmezan Kale.
Instrucțiuni
Într-o friteuză umplută pe jumătate cu ulei de arahide, încălziți uleiul la 350 de grade F.
Feliați cartofii folosind o mandolină în fâșii subțiri.
Într-un castron, amestecați brânza, pudra de usturoi, pătrunjelul și piperul negru.
Adăugați o cantitate mică de cartofi tăiați la un moment dat în ulei. Se prăjește până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Scurgeți chipsurile pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Odată scurs, adăugați imediat amestecul de parmezan.