Chipsuri de cartofi parmezan și usturoi

Chipsuri de cartofi parmezan și usturoi
Parmezanul și chipsurile de cartofi de usturoi durează în jur 23 minute de la început până la sfârșit. Pentru 25 de cenți pe porție, primești o garnitură care servește 8. O porție conține 94 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită frunze de pătrunjel, cartofi roșii, ulei de arahide și parmezan. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 48%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Chipsuri De Cartofi Dulci La Cuptor Cu Usturoi Parmezan, Chipsuri De Cartofi Dulci La Cuptor Cu Usturoi Parmezan, și Chipsuri De Usturoi Parmezan Kale.

Instrucțiuni

1
Într-o friteuză umplută pe jumătate cu ulei de arahide, încălziți uleiul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ArahideUlei De Arahide
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Feliați cartofii folosind o mandolină în fâșii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
3
Într-un castron, amestecați brânza, pudra de usturoi, pătrunjelul și piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper NegruPiper Negru
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați o cantitate mică de cartofi tăiați la un moment dat în ulei. Se prăjește până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Scurgeți chipsurile pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Odată scurs, adăugați imediat amestecul de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
DificultateNormal
Gata În23 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista