Chips-uri cu sare și usturoi
Rețeta Chips-uri cu sare și usturoi poate fi făcută în aproximativ 25 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 14 g de grăsimi și un total de 270 de calorii. Pentru 55 de cenți pe porție, primești o garnitură care servește 6. Îți este adusă de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână covrigi de o zi, parmezan, condimente și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 21 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat american. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 38%. Rețete similare includ hummus de chipotle afumat cu chipsuri de covrigi cu usturoi, chipsuri de usturoi la cuptor, ierburi și parmezan și chipsuri de cartofi dulci și sfeclă cu sare de rozmarin cu usturoi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Unge ușor o tavă de copt cu ulei de măsline.
Tăiați covrigi în rondele groase de 1/8 inch folosind un cuțit zimțat. Aranjați-le într-un singur strat pe foaia de copt unsă. Într-un castron mic, amestecați uleiul de măsline, usturoiul, condimentele italiene și parmezanul. Folosește o lingură sau o pensulă de patiserie pentru a aplica uleiul de măsline aromat pe chipsurile de covrigi. Dacă începeți să rămâneți fără amestec, puteți adăuga puțin ulei fără a sacrifica nicio aromă. Se condimentează ușor chipsurile cu sare și piper.
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când chipsurile se rumenesc ușor.
Scoateți din cuptor și răciți. Chipsurile vor deveni mai crocante pe măsură ce se răcesc.