Chili Hominy cu fasole

Chili Hominy cu fasole
Reteta Hominy Chili cu fasole ar putea satisface pofta ta americană în jurul valorii de 45 minute. Pentru $1.24 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 308 calorii, 13g de proteine, și 8g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, brânză Cheddar ascuțită, hominy și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma smântâna cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Tort De Mâncare Înger ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Hominy Taco Chili, Chili de curcan cu Hominy, și Chili De Vită Hominy.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați usturoi; saut 1 minut. Se amestecă pudra de chili și următoarele 5 ingrediente (pudră de chili prin roșii înăbușite); aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, 15 minute. Puneți 1 1/4 căni de chili în fiecare din cele 4 boluri; acoperiți fiecare porție cu 1 lingură smântână, 1 lingură brânză și 1 linguriță coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii RoșiiRoșii Roșii
Praf De ChiliPraf De Chili
SmântânăSmântână
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Notă: Dacă hominy nu este disponibil, puteți înlocui 1 porumb alb ambalat în vid (11 uncii) sau 1 porumb cu miez întreg (25 uncii), scurs. Hominy conferă o aromă distinctivă remarcabildiferit de cel al porumbului, așa că dacă folosiți porumb, știți că felul de mâncare va fi mai mult ca un chili de bază cu fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chili Cu FasoleChili Cu Fasole
HominyHominy
PorumbPorumb

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista