Chili de linte a lui Sacha

Chili de linte a lui Sacha
Sacha's Lentil Chili este un aperitiv american. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine, 15 g de grăsimi și un total de 318 de calorii. Pentru 1,1 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Super Bowl-ul va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Un amestec de linguriță de zahăr, linte, pastă de roșii și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 77%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Lentil Chili, Lentil Chili și Lentil Chili.

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Chili poate fi asociat cu Cava, Shiraz și Grenache. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi și mai bine căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Famille Vincent Cremant de Bourgogne. Are 4 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Revista