Chili De Curcan Alb

Chili De Curcan Alb
Chili de curcan alb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 4,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 69G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 504 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de smântână, oregano, piept de curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Curcan rămas sau curcan măcinat și Chili alb de fasole Pinto cu var (fără Gluten), Curcan Chili Alb, și Chili De Curcan Alb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați primele 10 ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 25-30 de minute sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ornează cu smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Cava, Shiraz și Grenache sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este CVNE Cava. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
CVNE Cava
CVNE Cava
Culoare galben pal cu nuanțe aurii. Eliberare bună de bule minuscule care se ridică în trenuri, care ajunge să formeze o coroană veselă de mousse. Cava spumante foarte elegante, cu note de fructe și nuanțe tipice de îmbătrânire în sticlă. În gură este foarte frumos, cu puncte ușor dulci și reminiscențe finale de mere. Aciditate bună și persistență. Postgust lung și complex datorită îmbătrânirii îndelungate în sticlă.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate47
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista