Chile-scoici cruste cu Salsa de Mango-Papaya
Rețeta scoici cu crustă de Chile cu Salsa de Mango-Papaya ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 8 minute. Această rețetă servește 4. O porție conține 48 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați salsa de mango-papaya, pene de tei, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Chile Lime Mango și Papaya, Scoici cu crustă Chile cu salată de castraveți, și Salsa De Papaya Mango.
Instrucțiuni
Uscați scoicile cu prosoape de hârtie.
Presărați scoici cu pudră de chile și sare.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă.
Adăugați scoici; gătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Se servește cu Salsa de Mango-Papaya și pene de tei.
Scoicile mari de mare sunt excelente pentru o sursă de proteine rapidă și plină în orice noapte a săptămânii. Acestea pot fi arse sau sotate și apoi adăugate la salate și paste sau servite solo ca entre. Gustul lor blând și atracția universală le fac o gazdă bună pentru arome complexe.