Chef John ' s Buffalo Chicken Dip

Chef John ' s Buffalo Chicken Dip
Chef John Buffalo pui Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 368 calorii, 19g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 432 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de piper, pui rotisor, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Chef John ' s Caramel Chicken, Chef John ' s Peanut Curry Chicken, și Buffalo Pui Dip.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Combinați puiul, crema de brânză, sosul de ardei iute, 1/2 cană brânză Jack pepper, pansament cu brânză albastră, brânză albastră mărunțită, condimente cu fructe de mare și piper cayenne într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză AlbastrăSos De Brânză Albastră
Brânză PepperjackBrânză Pepperjack
(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Transferați amestecul de pui într-un vas de copt rotund de 9 inci și presărați cu 2 linguri de brânză pepper Jack.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză PepperjackBrânză Pepperjack
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Coaceți până se rumenesc ușor, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Scoateți din cuptor și garnisiți cu piper cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista