Cheesecake Cu Bomboane De Mentă

Cheesecake Cu Bomboane De Mentă
Această rețetă servește 12. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 352 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, firimituri de cracker graham, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Cu Bomboane De Mentă, Bomboane De Mentă, și Bomboane Moi De Mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați firimiturile, 1/4 cană de zahăr și 1/4 cană de unt topit în partea de jos a unei tigaie rotunde de 8" fără grăsime; apăsați uniform pe fund. Amestecați smântâna, zahărul rămas, ouăle, făina și vanilia într - un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează, opriți-vă pentru a răzui părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați cremă de brânză și amestecați; se amestecă restul de 2 linguri de unt topit până se omogenizează complet. Îndoiți bomboanele zdrobite și turnați peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
UntUnt
3
Coaceți la 325 de grade timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți din cuptor și rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei. Se răcește; se dă la frigider peste noapte. Slăbiți părțile laterale ale tigaiei și îndepărtați forma arcului; garnisiți cu topping bătut, bomboane zdrobite și bastoane de bomboane, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Candy CaneCandy Cane
BomboaneBomboane
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista