Cheeseburger Cheeseburger Macaroane

Cheeseburger Cheeseburger Macaroane
Nevoie de un fel principal fără lactate? Cheating Cheeseburger macaroane ar putea fi o rețetă super pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 402 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 23 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați apă, cremă condensată de supă de pui, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Rețete similare includ Macaroane Cu Cheeseburger, Cheeseburger macaroane și brânză, și Bacon Cheeseburger Macaroane.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați penne și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
3
Scurgere.
4
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați carnea de vită măcinată și ceapa; gătiți, amestecând pentru a sfărâma carnea de vită, până se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
6
Scurgeți excesul de grăsime și amestecați în crema de supă de ceapă, cremă de supă de pui și supă de brânză Cheddar, împreună cu apa și smântâna. Se fierbe la foc mediu câteva minute. Amestecați pastele fierte și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De PuiCremă De Supă De Pui
Supă De Brânză CheddarSupă De Brânză Cheddar
Paste FiertePaste Fierte
Supă De CeapăSupă De Ceapă
SmântânăSmântână
CremăCremă
ApăApă
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista