Cheddar de fermă și fondue Irlandeză cu cartofi noi
Farmhouse Cheddar și fondue Stout irlandez cu cartofi noi ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.03 pe portie. O porție conține 352 calorii, 20g de proteine, și 25g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați muștarul lui colman, cartofii cu piele roșie, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheddar Irlandez Și Fondue Stout, Fondue Irlandeză cheddar cu Stout și whisky, și Cheddar în vârstă și fondue solidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți cartofii noi în apă sărată până când sunt fierți. Ar trebui să rămână destul de fermi și să-și păstreze forma. Aproximativ 4 minute.Între timp, aruncați brânza cu făină într-un castron mare. Aduceți 3/4 cană stout, concentrat de suc și muștar pentru a fierbe într-o cratiță mare la foc mediu. Adăugați treptat amestecul de brânză, amestecând constant într-o mișcare în zig-zag (pentru a împiedica brânza să se umfle), până când brânza este topită și netedă. Subțierea cu mai tare, dacă se dorește. Condimentează după gust cu sare și piper.
Transferați fondue într-un castron așezat peste o flacără.
Se servește cald cu cartofii noi pentru scufundare.