Ceviche suculent și picant

Ceviche suculent și picant
Ceviche suculent și picant necesită în jur 2 ore de la început până la sfârșit. O porție conține 87 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 6 și costă 92 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare sud-americană. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână avocado, coriandru, pudră de chili și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Încercați Picant suculent Lucy-Fer glisante, Ceviche Picant De Creveți, și Ceviche Mexican Picant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați amestecul de fructe de mare și sucul de lămâie împreună într-un bol mare, nemetalic; lăsați să stea 10 minute. Îndoiți roșiile tăiate cubulețe și ceapa; acoperiți și refrigerați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Mare MixteFructe De Mare Mixte
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți împreună sosul Worcestershire, sosul de ardei iute, pasta de roșii, ardeiul cayenne, chimenul, pudra de chili și sarea într-un bol mic. Acoperiți și refrigerați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
După 30 de minute, amestecați ușor jumătate din amestecul de pastă de roșii în amestecul de fructe de mare. Acoperiți amestecul rămas de pastă de roșii și amestecul de fructe de mare. Întoarceți ambele la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
4
După alte 30 de minute, amestecați ușor amestecul rămas de pastă de roșii în ceviche, acoperiți și refrigerați încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
5
Amestecați ușor cilantro și avocado tăiat cubulețe în ceviche înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista