Cel mai bun pui de duminică

Cel mai bun pui de duminică
Cel mai bun pui de duminică necesită în jur 2 ore și 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 6 și costă 2,55 USD pe porție. Acest fel principal are 740 calorii, 57G de proteine, și 54g de grăsime pe porție. 68 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți sare, piper măcinat grosier, până la 3 lămâi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cel mai bun pui de duminică, Pui De Duminică, și Cina De Pui De Duminică.

Instrucțiuni

1
Radeți fin coaja de la lămâi pentru a măsura 2 linguri; pus deoparte. Tăiați grosier 2 lămâi; așezați lămâi tocate și crenguțe de rozmarin în cavitatea puiului. Păstrați lămâia rămasă pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
2
Așezați puiul pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială; periați cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Combinați rozmarinul tocat, piperul, sarea și coaja de lămâie; frecați peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și RoșuPastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
Gât De PuiGât De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
4
Se coace, neacoperit, la 350 CP timp de 2-1/4 până la 2-3/4 ore sau până când un termometru citește 180 CP, ungând ocazional cu picături. (Acoperiți ușor cu folie dacă puiul se rumeneste prea repede.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
Lăsați să stea 15 minute înainte de sculptură. Aruncați lămâile și crenguțele de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Revista