Cel mai bun pui de duminică
Cel mai bun pui de duminică necesită în jur 2 ore și 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 6 și costă 2,55 USD pe porție. Acest fel principal are 740 calorii, 57G de proteine, și 54g de grăsime pe porție. 68 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți sare, piper măcinat grosier, până la 3 lămâi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cel mai bun pui de duminică, Pui De Duminică, și Cina De Pui De Duminică.
Instrucțiuni
Radeți fin coaja de la lămâi pentru a măsura 2 linguri; pus deoparte. Tăiați grosier 2 lămâi; așezați lămâi tocate și crenguțe de rozmarin în cavitatea puiului. Păstrați lămâia rămasă pentru o altă utilizare.
Așezați puiul pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială; periați cu ulei.
Combinați rozmarinul tocat, piperul, sarea și coaja de lămâie; frecați peste pui.
Se coace, neacoperit, la 350 CP timp de 2-1/4 până la 2-3/4 ore sau până când un termometru citește 180 CP, ungând ocazional cu picături. (Acoperiți ușor cu folie dacă puiul se rumeneste prea repede.)
Lăsați să stea 15 minute înainte de sculptură. Aruncați lămâile și crenguțele de rozmarin.