Ceapa franceză Dip de la zero este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest hor d ' oeuvre are 290 calorii, 1g de proteine, și 30g de grăsime per portie. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper măcinat, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Ceapă Franceză Dip #SundaySupper, Dulce Vidalian Ceapa Dip, și Ceapa se înmoaie de la zero pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați ceapa și 1/4 linguriță de sare kosher. Gatiti si amestecati pana cand ceapa este caramelizata la un maro auriu frumos, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scoateți ceapa de pe foc și răciți-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Se amestecă împreună smântâna, maioneza, praful de usturoi, piperul alb și sarea kosher rămasă. Se amestecă ceapa când sunt reci. Acoperiți și refrigerați scufundarea timp de cel puțin 2 ore înainte de servire.
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru francezi. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Amelia brut Rosa Cremant de Bordeaux cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.