Ceapa Franceză Se Înmoaie De La Zero

Ceapa Franceză Se Înmoaie De La Zero
Ceapa franceză Dip de la zero este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest hor d ' oeuvre are 290 calorii, 1g de proteine, și 30g de grăsime per portie. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper măcinat, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Ceapă Franceză Dip #SundaySupper, Dulce Vidalian Ceapa Dip, și Ceapa se înmoaie de la zero pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați ceapa și 1/4 linguriță de sare kosher. Gatiti si amestecati pana cand ceapa este caramelizata la un maro auriu frumos, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți ceapa de pe foc și răciți-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Se amestecă împreună smântâna, maioneza, praful de usturoi, piperul alb și sarea kosher rămasă. Se amestecă ceapa când sunt reci. Acoperiți și refrigerați scufundarea timp de cel puțin 2 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper AlbPiper Alb
Sare KosherSare Kosher
MaionezăMaioneză
SmântânăSmântână
CeapăCeapă
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse

Echipamente

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru francezi. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Amelia brut Rosa Cremant de Bordeaux cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia prezintă arome și arome de căpșuni și coacăze roșii, cu un corp mediu și un finisaj elegant. O bogăție pe palat și bule fine rezultă din vinificare folosind metoda Traditionnelle și îmbătrânirea pe drojdie.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista