Ceai rusesc II

Ceai rusesc II
Russian tean II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de băuturi. Această rețetă servește 5. Pentru $ 7.1 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 371 calorii. 103 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de scorțișoară măcinată, zahăr, amestec de băuturi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Mulți oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 51%. Rețete similare sunt Sala De Ceai Rusă Dressing Rusesc, Cameră de ceai rusă Dressing rusesc – acesta este un dressing de salată dintr-un loc cu o istorie bogată, și Ceai Cu Gheață Thailandeză.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați împreună ceaiul, amestecul de băuturi cu aromă de portocale, zahărul, scorțișoara și cuișoarele. Pentru a servi loc 2 linguri se amestecă într-o ceașcă și se umple cu 8 uncii de apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Conserve Piersici, ScurseConserve Piersici, Scurse
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții5
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista