Ceai Infuzat Cu Ghimbir De Cireșe
Ceaiul infuzat cu ghimbir de cireșe ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 59 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Allrecipes are 79 de fani. Dacă aveți apă, ghimbir, ceai și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 16%. Rețete similare sunt Smântână dublă cu ghimbir și tort Bundt cu căpșuni infuzate cu ghimbir, Gem de coacăze și vișine infuzate cu dafin cu migdale, și Cocktail-Uri Cu Lămâie Cu Miere Infuzată Cu Ghimbir.
Instrucțiuni
Combinați cireșele și feliile de ghimbir într-un castron de sticlă.
Presărați zahăr peste amestecul de cireșe și acoperiți cu 2 căni de apă filtrată.
Acoperiți vasul cu folie de plastic și refrigerați 2 ore până peste noapte.
Aduceți 2 căni de apă filtrată aproape la fierbere; se toarnă peste pliculețe de ceai într-un ulcior. Ceai abrupt timp de 90 de secunde. Strângeți pungile de ceai în ulcior și aruncați pungile.
Se strecoară apa de cireș-ghimbir în ulcior cu ceai verde, stoarcând excesul de lichid.
Se servește cu felii de lămâie și suc de lămâie.