Cea mai bună supă de fasole și șuncă

Cea mai bună supă de fasole și șuncă
Cea mai bună supă de fasole și șuncă este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 12 porții. Acest curs principal are 290 calorii, 21g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru $ 2.79 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați OS de șuncă, bulion de legume, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 849 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este uimitor. Încercați Caserola de șuncă și fasole verde, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Hawaiian șuncă și brânză Sliders pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea înmuiată într-o oală mare și umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi cu aproximativ 1 inch. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mic timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Scurgere.
3
Adăugați osul de șuncă, șunca, ceapa, țelina, morcovii, roșiile, sucul de legume și bulionul de legume. Condimentează cu sos Worcestershire, muștar Dijon, pudră de chili, frunze de dafin, piper, pătrunjel și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Băutură De Vis De Soia (aromă Originală) Sau LapteBăutură De Vis De Soia (aromă Originală) Sau Lapte
Suc De LegumeSuc De Legume
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
OS De șuncăOS De șuncă
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
4
Se toarnă suficient bulion de pui pentru a acoperi ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
5
Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, timp de aproximativ 8 ore.
6
Adăugați mai mult bulion de pui după cum este necesar pe parcursul zilei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
7
Scoateți osul de șuncă și condimentați cu sare, dacă este necesar. Continuați să fierbeți încă câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncăOS De șuncă
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
8
Îndepărtați frunzele de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate41
Revista