Caserolă de mic dejun cu blat de biscuiți
Caserola pentru mic dejun cu vârf de biscuiți durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 474 de calorii, 19 g de proteine și 28 g de grăsime fiecare. Pentru 1,18 USD per porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Crăciun. Un amestec de piper măcinat, cârnați de mic dejun în vrac, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de lingură de 46%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: caserolă italiană cu blat de biscuiți, caserolă de roșii cu vârf de biscuiți și caserolă italiană cu vârf de biscuiți.
Instrucțiuni
COMBINAȚI cartofii, cârnații complet fierți, ouăle, 1 1/4 cană de brânză Cheddar, praf de ceapă și piper negru într-o tavă de copt de 9 x 13 inci.
COACEȚI în cuptorul preîncălzit la 400 de grade F. timp de 25 de minute. În timp ce amestecul de cartofi se coace, tăiați fiecare rundă de aluat de biscuiți în jumătate pentru a face jumătăți de lună. Cu grija
Scoateți amestecul de cartofi din cuptor; acoperiți cu aluat de biscuiți și stropiți cu brânză rămasă.
Coaceți încă 15 până la 17 minute sau până când biscuiții sunt complet fierți și cuțitul introdus în amestecul de cartofi iese curați.