Caserolă cremoasă de cotlet de porc
Ai nevoie de un fel principal fără gluten ? Caserola cremoasă de cotlet de porc ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 3,92 USD per porție. O porție conține 540 de calorii , 46 g de proteine și 17 g de grăsimi . Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru toamnă . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână supă cremă condensată de ciuperci, sos teriyaki, orez și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 70% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Caserolă de cotlet de porc , Caserolă de cotlet de porc și Caserolă de cotlet de porc .
Instrucțiuni
Puneți sosul teriyaki într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adauga cotlete de porc. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru cel putin 1 ora.
Într-un castron mare, combinați supa, mazărea și morcovii, apa, ardeiul roșu, orezul, ceapa și ardeiul.
Transferați la un 11-in. x 7 inchi. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Scurgeți și aruncați marinata.
Puneți cotletele de porc peste amestecul de orez. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 40 de minute. Descoperi; se presară cu brânză.
Coaceți încă 15-20 de minute sau până când un termometru pentru carne atinge 160° și brânza este topită.