Caserola Pierogi
Caserola Pierogi este o rețetă Est-Europeană care servește 12. Acest hor d ' oeuvre are 218 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, tăiței lasagna, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 26%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Caserola Pierogi, Caserola Pierogi, și Caserola Americană Pierogi.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, călește ceapa în unt până se înmoaie; da deoparte. Într-un castron, combinați brânza de vaci, oul și sarea de ceapă. Într-un alt castron, combinați cartofii, brânza cheddar, sarea și piperul.
Așezați trei tăiței într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt. Se acoperă cu amestec de brânză de vaci și încă trei tăiței. Se acoperă cu amestec de cartofi, tăiței rămași și ceapă sotată. Se acoperă și se coace la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până se încălzește.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.