Caserola De Ravioli Cu Brânză Cu Aragaz Lent

Caserola De Ravioli Cu Brânză Cu Aragaz Lent
Slow-aragaz Cheesy Ravioli caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 271 calorii. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ravioli umplute cu carne de vită, sos de roșii, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola De Ravioli Cu Brânză Cu Aragaz Lent (Dimensiunea Mulțimii), Ravioli Cu Aragaz Lent Ușor De Brânză, și Caserola Ravioli Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit. În cuptorul olandez sau tigaia de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu până când este fierbinte. Gatiti ceapa si usturoiul in ulei aproximativ 4 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda. Se amestecă sosul de paste, sosul de roșii și condimentul Italian.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Spray De GătitSpray De Gătit
Sos De PasteSos De Paste
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
2
Așezați 1 cană din amestecul de sos în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Adăugați 1 pachet ravioli congelați; se acoperă cu 1 cană de brânză. Se acoperă cu pachetul rămas de ravioli și 1 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
BrânzăBrânză
4
Se toarnă deasupra amestecul de sos rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
5
Capac; gatiti la foc mic setarea 5 1/2 la 6 1/2 ore sau până la cald.
6
Presărați pătrunjel înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Ravioli poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 48 de dolari.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista