Caserola De Porumb Cu Brânză

Caserola De Porumb Cu Brânză
Caserola de porumb brânză necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 207 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de smântână, brânză cheddar, porumb de sâmbure și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 27%. Încercați Caserola De Porumb Cu Brânză, Caserola De Porumb Chile Cu Brânză, și Caserola De Porumb Jalapeno Cu Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare combinați porumb întreg, porumb în stil cremă, smântână, ou, amestec uscat de pâine de porumb, ceapă și 3/4 cană de brânză Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb CremăPorumb Cremă
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Amestec De Pâine De PorumbAmestec De Pâine De Porumb
SmântânăSmântână
CeapăCeapă
PorumbPorumb
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă bine și se toarnă în vasul pregătit.
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se scoate din cuptor și se presară cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Coaceți încă 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista