Caserola De Cartofi La Cuptor Încărcată
Caserola de cartofi la cuptor încărcată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,08 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 381 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, brânză, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Caserola De Cartofi La Cuptor Încărcată, Caserola De Cartofi Încărcată De Două Ori, și Caserola De Cartofi La Cuptor Încărcată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 diametru F. Se pulverizează vasul de copt de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Aranjați pene de cartofi în vasul de copt; coaceți 10 până la 15 minute sau până se decongelează și începe să se rumenească. Se acoperă cu jumătate din fiecare șuncă, slănină, ardei gras și ceapă verde.
Întindeți deasupra o baie de brânză.
Se presară cu șuncă rămasă, slănină și ardei gras.
Coaceți 20 până la 30 de minute sau până când se topește brânza și cartofii sunt fragede. Se acoperă cu păpuși de smântână și ceapă verde rămasă.