Caserola Chayote

Caserola Chayote
Caserola Chayote ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. O porție conține 1463 calorii, 78g de proteine, și 86G de grăsime. Pentru $10.44 pe portie, această rețetă acoperă 77% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați brânză monterey jack, ceapă, jalape ardei o ardei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de KraftRecipes.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 88%. Încercați Supa Chayote a lui Lou, Albornia de chayote, și Salată Chayote pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați chayotes și epazote în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChayoteChayote
EpazotEpazot
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând ocazional. Reduceți căldura la mediu-scăzut; se fierbe 10 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
4
Scurgeți; aruncați epazotul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EpazotEpazot
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mică cu fund greu la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați ardei iute și ceapă poblano; gatiti 5 min. sau până se înmoaie, amestecând ocazional. Se amestecă ardeii jalapeo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză învechită Din Lapte De VacăBrânză învechită Din Lapte De Vacă
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
7
Puneți jumătate din fiecare dintre roșii, amestecul poblano și chayotes în 2-qt. vas de copt; se presară cu jumătate din brânză. Repetați toate straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChayoteChayote
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Brânză învechită Din Lapte De VacăBrânză învechită Din Lapte De Vacă
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
8
Coaceți 20 până la 25 min. sau până când amestecul este încălzit și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista