Cartofi Dulci-Hash De Burtă De Porc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați cartofii dulci-Hash de burtă de porc. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 943 calorii, 19g de proteine, și 72g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână șalotă, ouă pocate, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burtă de porc cu saramură de arțar și Hash de cartofi dulci mov, Carne de porc și cartofi dulci, și Hash De Porc Cu Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275 euro F. condimentați burta de porc cu sare și piper.
Așezați îno cratiță mare rezistentă la cuptor.
Se toarnă stocul peste. Aduceți la foc mic la foc mic, acoperiți bine și fierbeți cuptorul până se înmoaie, aproximativ 3 ore. Descoperi; letcool.
Transferați burta de porc într-un pahar piedish de 9".
Așezați un alt vas de plăcintă de sticlă de 9" deasupra burticii de porc. Greutate cu o conservă de 15 uncii. bun. Se răcește peste noapte.
Îndepărtați pielea de pe burta de porc.
Tăiați carnea în cuburi de 1/2".
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie marecast-fier de călcat la foc mediu-mare.
Adaugacarne de porc și saut până se rumenesc pe toate părțile,aproximativ 4 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați carnea de porc într-un castron mediu. Condimentațicartofi cu sare și piper.
Adăugați la sameskillet;saut până la maro auriu, aproximativ 10 minute. Folosind lingura cu fante, transferați lacastron cu carne de porc.
Se adaugă 2 linguri de ulei și șalotă în tigaie; saut la foc mediu până la maro auriu, 3-4 minute. Întoarcețicartofi și carne de porc cu orice sucuri acumulate la tigaie.
Stropiți oțet și sirop;se amestecă pentru a acoperi. Gatiti, amestecand ocazional, pana laîncălzit, aproximativ 2 minute.
Serviți cuouă pocate, dacă doriți.