Cartofi De Muștar Fierți

Cartofi De Muștar Fierți
Rețeta de cartofi de muștar fiert poate fi făcută în aproximativ 40 de minute. Această rețetă servește 6 și costă 36 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și FODMAP are 122 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, apă, muștar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pâine prăjită cu ou fiert tare cu muștar și murături, pâine prăjită cu ou fiert tare cu murături și muștar, și Salate Serioase: sparanghel cu sos de muștar Dijon și ou fiert tare tocat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți apa, muștarul galben și sarea împreună într-o cratiță mare. Se aduce la fierbere la foc mediu și se amestecă cartofii. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până se înmoaie, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar GalbenMuștar Galben
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Scurgeți lichidul și serviți.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista