Cartofi Curry

Cartofi Curry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Curry de cartofi. Această rețetă servește 1 și costă 3,86 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 53G de grăsime, și un total de 1366 calorii. Mergeți la magazin și ridicați cayenne, mazăre, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 86%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Chilakada Dumpa Podi Koora-Curry de cartofi dulci în stil Andhra cu pudră de Curry, Cartofi Mochai Curry / Urulaikizhangu Mochai Kara Curry, și curry de cartofi pentru masala dosa, cum se face umplutura de cartofi pentru dosa.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Pratsch organic Gruner Veltliner cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Pratsch Organic Gruner Veltliner
Pratsch Organic Gruner Veltliner
100% Certificat Organic Gruner Veltliner. Acest vin este pe bază de plante, proaspăt și picant, cu note de piper alb, măr și citrice pe gust.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții1
Scor De Sănătate92
Revista