Carne De Vânat Din Texas

Carne De Vânat Din Texas
Texas Venison necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 588 calorii, 72g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru 10,3 USD pe porție, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Această rețetă este plăcută de 19 mâncăruri și bucătari. Dacă aveți la îndemână oregano mexican, ardei iute, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. În general, această rețetă câștigă un spectaculos scor spoonacular de 84%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Carne De Vânat Bourguignon (Tocană De Vânat), Afumat, condiment frecat, piept în stil Texas pe pâine prăjită Texas, și Carne de vânat.

Instrucțiuni

1
Condimentați ușor fripturile de căprioară cu 1/2 linguriță de sare de condiment a tatălui (vezi mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare CondimentatăSare Condimentată
Friptură De VânatFriptură De Vânat
2
Tăiați fripturile în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
3
Se amestecă făina cu 1 linguriță de sare de tată; rezervați 1 lingură din amestecul de făină și dați deoparte. Aruncați carnea cubată în făina condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CarneCarne
SareSare
4
Încălziți uleiul în oala sub presiune sau într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
TigaieTigaie
5
Adăugați cuburile de carne în loturi și gătiți până se rumenesc bogat pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
6
Scoateți carnea și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
7
Reduceți căldura la mediu și amestecați lingura rezervată de făină condimentată și chimenul măcinat în picăturile de tigaie. Gatiti si amestecati pana cand faina si-a pierdut mirosul crud si se rumeneste usor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați ceapa feliată și gătiți, amestecând des, până când ceapa s-a înmuiat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
9
Întoarceți carnea în tigaie, împreună cu cuburile de bouillon de vită, oregano Mexican, frunze de dafin și ardei iute (îndepărtați tulpinile, dar lăsați-le întregi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cub De Bouillon De VităCub De Bouillon De Vită
Oregano MexicanOregano Mexican
Ardei IuteArdei Iute
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se toarnă apa și se sigilează oala sub presiune, întorcând căldura la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
11
Aduceți presiunea la mare și reduceți căldura pentru a menține presiunea. Gatiti la presiune ridicata timp de 15 minute. Opriți focul și lăsați presiunea să scadă în mod natural.
12
Scoateți capacul.
13
Scoateți ardeii chile și frunza de dafin; strângeți pulpa din ardei, readucând pulpa în tigaie și aruncând cojile și frunza de dafin. Gustați și reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
CondimenteCondimente
Frunze De DafinFrunze De Dafin
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista