Carne De Vânat Din Texas
Texas Venison necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 588 calorii, 72g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru 10,3 USD pe porție, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Această rețetă este plăcută de 19 mâncăruri și bucătari. Dacă aveți la îndemână oregano mexican, ardei iute, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. În general, această rețetă câștigă un spectaculos scor spoonacular de 84%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Carne De Vânat Bourguignon (Tocană De Vânat), Afumat, condiment frecat, piept în stil Texas pe pâine prăjită Texas, și Carne de vânat.
Instrucțiuni
Condimentați ușor fripturile de căprioară cu 1/2 linguriță de sare de condiment a tatălui (vezi mai jos).
Tăiați fripturile în bucăți de mușcătură.
Se amestecă făina cu 1 linguriță de sare de tată; rezervați 1 lingură din amestecul de făină și dați deoparte. Aruncați carnea cubată în făina condimentată.
Încălziți uleiul în oala sub presiune sau într-o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați cuburile de carne în loturi și gătiți până se rumenesc bogat pe toate părțile.
Scoateți carnea și puneți-o deoparte.
Reduceți căldura la mediu și amestecați lingura rezervată de făină condimentată și chimenul măcinat în picăturile de tigaie. Gatiti si amestecati pana cand faina si-a pierdut mirosul crud si se rumeneste usor, aproximativ 5 minute.
Adăugați ceapa feliată și gătiți, amestecând des, până când ceapa s-a înmuiat, aproximativ 5 minute.
Întoarceți carnea în tigaie, împreună cu cuburile de bouillon de vită, oregano Mexican, frunze de dafin și ardei iute (îndepărtați tulpinile, dar lăsați-le întregi).
Se toarnă apa și se sigilează oala sub presiune, întorcând căldura la mare.
Aduceți presiunea la mare și reduceți căldura pentru a menține presiunea. Gatiti la presiune ridicata timp de 15 minute. Opriți focul și lăsați presiunea să scadă în mod natural.
Scoateți ardeii chile și frunza de dafin; strângeți pulpa din ardei, readucând pulpa în tigaie și aruncând cojile și frunza de dafin. Gustați și reglați condimentele.